3 dagen samen met je (klein)kind of kinderen als familie LEVEN in de natuur.

FAMILIE KAMP
.

Tijd voor jezelf en tijd voor je kind! Samen ervaren hoe het is om als familie in de natuur te leven. Samen nieuwe ervaringen opdoen waarbij het kind van de ouder kan leren en andersom. Meer waardering voor elkaar krijgen en elkaars talenten en eigenschappen optimaal leren te benutten.

Welk kind wil nou niet leren leven in de natuur, leren vuur maken, met een mes werken, diersporen leren herkennen en nog veel meer. Welke ouder wil dit nou niet samen met en aan zijn zoon of dochter leren. Even ontspannen en los van alle elektronica om ons heen.

Wanneer?
.

23 tot 25 september 2022

 

Van vrijdagmiddag 18.00 uur tot en met zondagmiddag 16.00 uur.
.
in samenwerking met Leon Bakker van Racoon Survival

2019-10-12_16-32-47
2019-10-12_17-22-39
Familie Survival Kamp
2019-10-12_16-57-20
2019-10-12_18-08-52

Wat?
.

De lessen zijn speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind en het familie gevoel te versterken. Een manier van leven die we vele eeuwen geleefd hebben.
.

Het survival weekend bevat de basistechnieken van survival, bewustzijn van de natuur en het herkennen van dierensporen. We zullen de basis van het genezen van de aarde leren en hoe slechts één simpele handeling voor zowel jong als oud een enorme ring van positieve verandering kan voortbrengen. We gaan leren over mes, vuur en algemene survival veiligheid en een heleboel vaardigheden die ouder en kind hun hele leven bij blijven.
.
Waar?
Het familiekamp wordt gegeven op locatie "het bos roept" in het Robbenoordsebos Slootdorp. Hierdoor hebben we wel beschikking tot verwarmd douche/toilet een houtvuurverwarmde tipi en de kas. Maar zijn we toch helemaal in het bos.

Eten

Voor het eten en voldoende drinken wordt gezorgd. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.
.

Kosten:
(Groot) Ouder & Kind: € 250,-
Extra Kind € 100,-
Extra (Groot)Ouder 100,-
Na aanmelding ontvang je van ons een paklijst. Hierin staan de spullen die je mee moet nemen.
.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Stuur een e-mail naar egonbloem@hotmail.com of vul ons contact formulier in.

.