Familiemp Primitief

Ben jij klaar voor dit avontuur?

Voedsel
pijl punt
ouder kind2
brood bakken

.

Tijdens dit familiekamp ga je samen met je vader of moeder echt primitief leren leven in het bos. Je wandelt met kaart en gps naar de bestemming, slaapt midden in het bos in een zelfgemaakte hut, gaat je eigen vuur maken om op te koken en helemaal BACK TO BASIC. Dat betekend eigen bestek, borden en gereedschap maken. Je begint met bijna niets maar toch zul je ervaren dat je het steeds comfortabeler kunt maken voor jezelf.
.

Wanneer?
.

10 -12 juni 2022

Van vrijdagmiddag 16.00 uur tot en met zondagmiddag 16.00 uur.
.

In samenwerking met Leon Bakker van Racoon Survival

koken
pijlen maken
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
deeg maken

.

Wat
.

De lessen zijn speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind en het familie gevoel te versterken. Een manier van leven die we vele eeuwen geleefd hebben.
.

Het survival weekend laat jullie ervaren hoe het is om duizenden jaren geleden te leven. We zijn midden in het bos en slapen in onze zelfgemaakte hut. We leren samen hoe je vuur kunt maken, koken en nog veel meer spannende dingen zoals bijvoorbeeld een katapult maken.

.

Locatie

.

Het primitief familiekamp vind plaats in Hellendoorn. Vanaf de Wilgenwaerd start de kaart en kompas tocht van ongeveer een uur. We komen dan op een privélocatie mdden in het bos. De enige voorzieningen die daar zijn, is onze tipi, voldoende drinkwater en een boswachtershuisje in geval van nood. Een wc moet dus zelf gemaakt worden.

Eten

Voor het avondeten en voldoende drinken wordt gezorgd. Maaltijden zijn vegetarisch.
.

Kosten:
(Groot) Ouder & Kind: € 250,-
Extra Kind 100,-
Extra (Groot)Ouder € 100,-
Na aanmelding ontvang je van ons een paklijst. Hierin staan de spullen die je mee moet nemen.
.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Stuur een e-mail naar egonbloem@hotmail.com of vul ons contact formulier in.

 

jongeren
mika mes
Ouder kind3
dav