Familiekamp Deluxe

Spannend, actief maar met ruimte voor comfort en luxe

DIJK ENMEER

Tijd voor jezelf en tijd voor je kind! Samen ervaren hoe het is om met de natuur te leven. Samen nieuwe ervaringen opdoen waarbij het kind van de ouder kan leren en andersom. Meer waardering voor elkaar krijgen en elkaars talenten en eigenschappen optimaal leren te benutten. Dit survival weekend vind plaats in een accommodatie. Er zijn dus bedden, douches, een gemeenschappelijke ruimte en een keuken aanwezig.

Welk kind wil nou niet leren leven in de natuur, leren vuur maken, met een mes werken, creatief bezig zijn, over planten en bomen leren en nog veel meer. Welke ouder wil dit nou niet samen met en aan zijn zoon of dochter leren. Even ontspannen en los van alle elektronica om ons heen.
.

Wanneer?
.

13-16 mei 2021

Wat?
.

De lessen zijn speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind en het familie gevoel te versterken. Een manier van leven die we vele eeuwen geleefd hebben.
.

Het weekend leren we vuur maken, hutten maken en vlechten we mandjes. We leren werken met het zakmes gaan lepeltjes blazen, wandelen in de omgeving en hebben ruim de aandacht voor spel en avontuur. Dit alles vanuit een comfortabele locatie op camping Dijk en meer
.
Locatie?


Het familiekamp deluxe vind plaats Andijk op camping Dijk en Meer.

 

groepsfoto
OUDERKIND MOOI

Eten?

Voor het eten en voldoende drinken wordt gezorgd. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. We koken gezamenlijk
.

Kosten:
(Groot) Ouder & Kind: 400,-
Extra Kind 150,-
Extra (Groot)Ouder 150,-
Na aanmelding ontvang je van ons een paklijst. Hierin staan de spullen die je mee moet nemen.
.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Stuur een e-mail naar egonbloem@hotmail.com of vul ons contact formulier in.